☞☞ រូបមន្តខាត់ស្បែកបែបធម្មជាតិដែលបងប្អូនកំពុងស្វែងរក
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhC6BzU9azrHptndV3my4BrnjXT52BV15fsAWwpRm7N79_nqD8uAYhvVOQplcacotqzOxyITfl_Xy1H6vk9BuG2Vcy3Wp1DnFjv4L5ixDvhyEi2tyrmc9ioSY62YJgbyYAOD5TTD57LyLCO/s1600/14906841_1205991202780862_5795961102786775746_n.png)
- ជួយធ្វើអោយស្បែកស ភ្លឺរលោងស្អាត
- បំបាត់ស្នាមអាចម៏រុយ
- បំបាត់ស្នាមសង្វា
- ជួយព្យាបាលស្បែកគ្រើមខ្មៅ
- ព្យាបាលស្បែកគ្មានសំណើម និងជួយបណ្ដុះកោសិកាថ្មី បណ្ដេញកោសិកាចាស់ៗចោល ជួយធ្វើអោយស្បែកទន់ សស្អាតបែបធម្មជាតិ គ្មានជាតិកាត់ គ្មានជាតិគីមី ធាថាស ស្អាតតាំងពីប្រើលើកដំបូង
*គ្រឿងផ្សំ:
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f449.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f449.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f449.png)
* ទឹកឃ្មុំសុទ្ធ
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f449.png)
![](https://www.facebook.com/images/emoji.php/v6/f51/1/16/1f449.png)
* វិធីធ្វើ៖
- យកអំពិល១ចិបលាយមួយទឹកដោះគោ
- ដាក់ម្សៅល្មៀតមួយស្លាបព្រាកាហ្វេ និងម្សៅពន្លៃមួយស្លាបព្រាកន្លះ
- កូរធាតុផ្សំទាំងអស់ឲ្យសព្វហើយយកមកលាបលើស្បែកទុក
ពី២៥ទៅ៣០នាទី
- យកក្រូចពោធិ៍សាត់ចិតសំបកហើយពុះជាពីរ ឆ្កឹះគ្រាប់ចេញអោយអស់ហើយច្របាច់ទឹកវាមកត្រដុសជាមួយស្បែក ទុកប្រាំនាទីហើយសឹមលាងទឹកចេញ
- ចំពោះទឹកឃ្មុំមិនបាច់ដាក់ក៏បានព្រោះពិបាករកទឹកឃ្មុំសុទ្ធណាស់។
*** ប្រសិនជាពេលប្រើវាមានបញ្ហាដល់ស្បែកគួរឈប់ប្រើ សូមពិនិត្យ និងពិគ្រោះជាមួយអ្នកជំនាញឱ្យបានច្បាស់លាស់ និងអស់លទ្ធភាពជាមុន។ វិធីនេះអាចប្រើសាកល្បងនៅពេលដែអ្នកមិនមានជម្រើសផ្សេង។
រូបភាពជាជំនួយសម្រាប់ការស្វែងយល់
សម្រួលដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
- យកអំពិល១ចិបលាយមួយទឹកដោះគោ
- ដាក់ម្សៅល្មៀតមួយស្លាបព្រាកាហ្វេ និងម្សៅពន្លៃមួយស្លាបព្រាកន្លះ
- កូរធាតុផ្សំទាំងអស់ឲ្យសព្វហើយយកមកលាបលើស្បែកទុក
ពី២៥ទៅ៣០នាទី
- យកក្រូចពោធិ៍សាត់ចិតសំបកហើយពុះជាពីរ ឆ្កឹះគ្រាប់ចេញអោយអស់ហើយច្របាច់ទឹកវាមកត្រដុសជាមួយស្បែក ទុកប្រាំនាទីហើយសឹមលាងទឹកចេញ
- ចំពោះទឹកឃ្មុំមិនបាច់ដាក់ក៏បានព្រោះពិបាករកទឹកឃ្មុំសុទ្ធណាស់។
*** ប្រសិនជាពេលប្រើវាមានបញ្ហាដល់ស្បែកគួរឈប់ប្រើ សូមពិនិត្យ និងពិគ្រោះជាមួយអ្នកជំនាញឱ្យបានច្បាស់លាស់ និងអស់លទ្ធភាពជាមុន។ វិធីនេះអាចប្រើសាកល្បងនៅពេលដែអ្នកមិនមានជម្រើសផ្សេង។
រូបភាពជាជំនួយសម្រាប់ការស្វែងយល់
សម្រួលដោយ៖ អ៊ាង សុផល្លែត
No comments:
Post a Comment